Objavljeno: 30.05.2018 u 12:40 | Ostalo, Slike | Komentara:

NIKOME NIJE JASNO ŠTA SE OVDJE DEŠAVA: Ova OPTIČKA VARKA je podijelila internet, a šta vi vidite? (FOTO)

Nova optička varka postala je hit na internetu!

opticka-iluzija (2)

Prije tri godine internetom je “harala” optička iluzija čuvene “haljina”, a početkom maja ove godine raspravljalo se o “Jani ili Laurel”. Sada je ovde “zagrljaj”.

Na ovoj “varki” na fotografiji objavljenoj na “Tviteru” vide se muškarac i žena u zagrljaju, ali nije jasno koje je čija glava – odnosno tijelo.

opticka-iluzija (1)

Izgleda kao da muškarac stoji na štiklama držeću u zagrljaju djevojku u kariranoj košulji. U stvarnosti je, naravno, obratno.

Mnogi korisnici “Tvitera” bili su zbunjeni posljednjom optičkom iluzijom u nizu. Prije nje je bila i neobična fotografija naizgled stopljenog oca i sina u bazenu i dvije djevojke u sličnoj pozi zagrljaja.

opticka-iluzija (3)

Izvor: espreso.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: