Objavljeno: 28.03.2017 u 8:16 | Ostalo | Komentara:

NAUČNICI OBJASNILI: Evo šta osjećate i vidite minutu prije smrti!

Smrt je nešto čega se svi bojimo. Mnogi kažu da se ne boje smrti, ali vjerujemo da možda jednostavno ne žele priznati taj strah. To je strah onoga šta nam se dešava kad umremo i velika radoznalost.

smrt

U filmovima nam često predstavljaju da osobe koje umiru vide svjetlost. Zapitali smo se zašto je to tako? Vjerovatno ste čuli za kliničku smrt i obično osobe koje prežive kliničku smrt poslije govore kako su vidjeli neku svjetlost.

Klinička smrt nastane kada srce prestane raditi, prestanete disati, ali mozak još radi. Smatra se da u tom trenutku mozak preforsira svoj rad i zato je moguće da osobe u tom trenutku vide neku svjetlost.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: