Objavljeno: 16.10.2017 u 11:29 | Ostalo | Komentara:

Koju životinju vidite na slici? Saznajte šta vaš odgovor otkriva o vašem karakteru!

Vjerovali ili ne, ali jedna sasvim ‘obična’ fotografija može otkriti mnogo toga o vašem karakteru. Dovoljno je da je samo pogledate i istog trena kažete koju na njoj vidite životinju.

zivotinja-slika

U nastavku pročitajte odgovore…

Konj

Vi ste prirodni lider! Osjetljivi ste prema drugima i spremni da njihove potrebe stavite na prvo mjesto. Ljudi vas traže zbog vaše odlučnosti i ustrajnosti. Održavate smirenost i razumno razmišljanje u svakoj situaciji.

Bik

Ako ste vidjeli prvo bika, onda imate povjerenja u svoje postupke i vjeru u sebe. Osjećate zadovoljstvo kada ste tajanstveni prema drugim ljudima. Ne možete podnijeti laži i licemjerje. Imate snažan osjećaj pravde i uvijek pokušavate učiniti ono što je ispravno.

Medvjed

Pažljivo slušate tjeskobe drugih i učiniti ćete sve da se osjećaju sigurno. Ne volite da sudite o drugim ljudima i veliki ste čuvar.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: