Objavljeno: 25.02.2017 u 20:51 | Ostalo | Komentara:

Kladioničar pao 34.200 eura, ali mu slavni Oliver Kahn poslao fantastičnu ponudu (FOTO)

Proteklog utorka ljubitelji Lige prvaka imali su priliku da vide dvije najzanimljivije utakmice u kojima je palo čak 14 golova. U utakmici osmine finala Manchester City i Monaco su odigrali meč pun prokreta (5:3), a u Leverkusenu Atletico je dobio Bayer sa 4:2.

tiket-oliver-kahn (1)

Ipak, u ovom meču vjerujemo da su mnogi uživali, sem navijača timova koji su izgubili i jednog kladioničara po imenu Marvin koji je u posljednjim minutama susreta na Etihadu ostao bez dobitka od 34.200 eura.

Marvin je uložio svega dva eura da će Atletico savladati Bayer sa 4:2 te da će City biti bolji od Monaca rezultatom 4:3.

Kladioničar je u 82. minuti počeo se pripremati za slavlje i veliki dobitak, a onda je na scenu stupio Leroy Sane i njegove snove uništio kao mjehur od sapunice. Zabio je gol za 5:3 i samim tim od dobitka nije bilo ništa.

Nakon što je čuo za ovu vijest na društvenim mrežama, Sane se preko Twittera obratio kladioničaru te mu je poručio da mu je žao što je ostao bez svog novca.

Ipak, najbolju utjehu kladioničaru ponudio je legendarni golman Bayerna i njemačke reprezentacije Oliver Kahn koji je Marvinu putem svog facebook profila ponudio utješnu nagradu.

tiket-oliver-kahn (2)

Dragi Marvine, čuo sam za tvoju tužnu priču. No, ja imam za tebe nešto. Kladionica Tipico i ja te šaljemo u Monaco na revanš meč protiv Manchester Cityja. Avionske karte, hotel, VIP ulaznice su na naš račun. Nadam se da će te ovo barem malo usrećiti – napisao je Kahn.

Kladioničar Marvin se još nije oglasio.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: