Objavljeno: 02.09.2017 u 20:34 | Ostalo | Komentara:

ISPOVIJEST BOSANKE KOJA ŽIVI S MUŽEM U DIJASPORI: Uzela sam 150 € da kupim poklone svojima, a on…

Toliko sam razočarana da ne znam odakle da počnem…

ispovijest-bosanke

Jedna Bosanka, koja trenutno živi van BiH, odlučila je da putem Interneta podijeli svoju ispovijest, želeći istodobno da zadrži anonimnost. Evo o čemu je riječ i šta ona piše:

- Toliko sam razočarana da ne znam odakle da počnem… Ovako, uskoro trebam ići svojima u Bosnu, a inače živim u inostranstvu.

E, sad sam ja podigla sa muževljevog računa 150 eura da kupim poklone svojima – mami, tati, bratu i seki.

Da skratim, ovaj moj se naljutio na mene. A dobro radi, posao mu dobar, sve OK. Čak, štaviše, mi njegovim, koji isto žive ovdje u inostranstvu, stalno materijalno pomažemo, dajemo.

Oni isto također dobro rade, plate su im troduplo veće nego u mojih roditelja i opet mi njima pomažemo i dajemo. Npr. kad se auto pokvari mi pola platimo, a popravak je oko 500 €, skoro su kupatilo radili, koje je isto koštalo dosta i mi smo pola dali. To je samo primjer, a ja ne mogu svojima kupiti nešto, a da on se ne napuše ili njegovi?!

Ne znam šta da napišem, pa kakvi su to ljudi, Bože?! Ja kažem hoću bratu uzeti nešto, a on će ti meni… pa radi tvoj brat! Ja sam mu rekla, pa rade i tvoji, pa im se daje. Još se buni kad odem dole što ću biti sa svojima 5 dana, sa svojim roditeljima koje ne vidim po godinu, a njegove gledam svaki dan. Šta biste Vi na mom mjestu? Hvala Vam na odgovorima i molim anonimno.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: