Objavljeno: 07.03.2018 u 13:12 | Ostalo | Komentara:

Hiljade muškaraca došlo po nju: ‘Spavat ću sa svima, dođite’

Na svojem profilu na kineskoj društvenoj mreži objavila je kako će se se*sati sa svakim muškarcem koji dođe u hotel u kojem je odsjela. Ubrzo ju je hiljade muškaraca tražilo na recepciji

kineskinja

Zgodna blogerica Ye (19) objavila je na društvenoj mreži da je odsjela u Hilton hotelu u Haintang Bayu, a objavila je i broj sobe u koji muškarci mogu doći – 6316.

U objavi je nudila besplatan se*s sa svim muškarcima koji dođu, no nije očekivala da će ih na hiljade čekati u redovima. Uz objavu postavila je i video sebe u bikiniju.

Kasnije, kada je shvatila što je napravila, na društvenoj mreži je objavila kako se samo šalila i molila ljude da prestanu dijeliti objavu. Hotel je nazvao policiju, no do tad se Ye već odjavila iz hotela. Našli su ju u drugom hotelu par dana kasnije te uhapsili zbog prostitucije i uznemiravanja osoblja i gostiju Hilton hotela zbog čega je platila kaznu od 57 funti i 15 dana provela u zatvoru.

Blokirali su joj i društvene mreže.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: