Objavljeno: 10.03.2018 u 13:20 | Ostalo | Komentara:

GDJE ĆE IM DUŠA?! Nakon što je javno ispričao svoju tugu MILANA su STRAŠNO NAPALI! Ovako im on ODGOVARA!

Nakon što je u emisiji ‘Život priča’ Milan Jevđić otvorio dušu i ispričao u kakvim uslovima živi, reakcija javnosti u Srbiji uglavnom je bila pozitivna. Ljudi su saosjećali sa njegovom sudbinom, bodrili ga da izdrži, a bilo je i onih koji su obećali pomoć. Međutim, onda su se javili i neki drugačiji komentari!

milan-jevdic

Ove srijede Milan Jevđić bio je gost Tatjane Vojtehovske u emisiji “Život priča”. Njegova priča mnoge je rasplakala, dirnula, ali i podsjetila da, ako zaista vjerujemo, trudimo se i dajemo svoj maksimum ništa nije nemoguće!

Milan je student pete godine medicine. Nikada nije pao nijedan ispit iako živi na samoj granici siromaštva. Imao je 20 dana kada su mu se otac i majka razili. Dobijao je batine od očuha, a jedino dobro u životu pamti od bake i deke kod kojih je prešao da živi.

Deka je umro kada je bio mali, proživio je sa bakom u trošnoj kući u Severovu, selu zlatiborskog kraja. Imao je 16 godina kada je izgubio i baku i ostao potpuno sam. Otac ga nikada nije želio, a majci je bilo svejedno.

I danas je sam i živi u kući u kojoj ga je “sramota da bilo koga dovede”, ali ipak studira, bori se i uspijeva na putu da sebi obezbjedi bolji život.

Iako je dobar dio Srbije bio dirnut Milanovom ispovješću bilo je i onih drugih! Optužili su ga da hoće da “unovči svoju tužnu priču”, da pretjeruje, a neki su išli čak i dotle da ga optuže za laž!

Njegov odgovor voditeljka Tatjana Vojtehovski podijelila je na svoj Tviter nalogu:

poruka-tviter

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: