Objavljeno: 27.05.2017 u 9:25 | Ostalo | Komentara:

Doktori mu rekli da prestane ‘mučiti’ svoju kćer koja je proglašena mrtvom, ali 30 minuta kasnije – ČUDO!

Liječnici su mu rekli da prestane ‘mučiti’ svoju kćer koja je proglašena mrtvom, ali 30 minuta kasnije desilo se pravo čudo!

doktori-kcer

Ovo je jedan neobičan slučaj, naime ruski bračni par Ruslan i Anastasia Odomec, pravili su zabavu. Bili su u kući, a njihova djeca Rodomir (5 ) i Alesya(3) su se igrali napolju. U dvorištu je bio i bazen.

Roditelji su primjetili da je Rodomir ušao u kuću, ali ne i djevojčica. Otišli su napolje i vidjeli da je malena u bazenu u nesvjesnom stanju.

Zbog ovakvih stvari uvijek držite djecu na oku jer trenutak nepažnje može dovesti do nepovratnih događaja. Djeca ko djeca, u trenu sebe mogu dovesti u opasnost.

Da se vratimo priči, pozvali su hitnu, a uz to pružili prvu pomoć prije njenog dolaska. Doktori su potom nastavili oživljavanje i nakon nekog vremena rekli da je umrla i da ništa ne mogu učiniti.

Roditelji su bili skrhani bolom. Ipak, Ruslan to nije prihvatao i nastavio je reanimaciju, masažu srca. Potom se desilo čudo, djevojčica je počela disati. Prvih par dana je bila slaba, u stanju kome, ali se kasnije potpuno oporavila. Roditelji su bili presretni i spoznali da se djeca ne smiju ostavljati bez nadzora.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: