Objavljeno: 16.06.2017 u 10:44 | Ostalo | Komentara:

DOBILA JE PORUKU NAKON SAHRANE MUŽA: Tada je vidjela nešto zbog čega se onesvijestila!

Mailovi su jedno od najvećih otkrića u povijesti. Nikada prije nije bilo tako jednostavno kontaktirati nekoga koji je daleko od vas, a sve što je potrebno jest nekoliko klikova mišem.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Ipak, mailovi su otvorili i mnoge vrste novih problema, kao online prijevare i virusi. Jedna žena otkrila je u svom inboks pretincu dokaz da tamo negdje postoje i gore stvari od reklama za Viagru… i može da se dogodi i vama!

Par iz Minneapolisa želio je proslaviti 20 godina braka tako što su pobjegli od hladnih dana u sunčanu Floridu. planirali su provesti odmor u istom hotelu gdje su bili tijekom medenog mjeseca.

Nažalost zbog gustog rasporeda na poslu, morali su rezervirati različite letove. Muž je imao let u četvrtak, a njegova žena sljedećeg dana.

Kada se checkirao u sobu, muž je odlučio poslati mail na brzinu svojoj ženi jer je znao da bi ona željela da zna da je stigao sigurno i bez problema. Međutim, jedna greška u tipkanju prouzrokovala je da mail ode tamo gdje nije planirao. Umjesto da mail primi njegova žena…

Mail je poslan udovici u Texas koja se tek vratila kući sa sahrane svog muža. Njen muž je bio jako popularan svećenik, a umro je od srčanog udara.

Udovica je sjela za svoj kompjuter, očekujući mailove od rođaka i prijatelja. Nije otvorila ni prvi kada je vrisnula i onesvijestila se. Njen sin potrčao je kod nje da vidi što se dogodilo. Kada je provjerio, vidio je mail…

U mailu je pisalo sljedeće:

“Mojoj dragoj ženi

Tema: Stigao sam Datum: 7. siječnja 2016

Znam da si iznenađena što ti pišem. Ovdje u hotelu sada imaju i kompjutere s kojih možemo slati mailove. Tek sam stigao i checkirao se u sobu.

Vidim da je sve spremno za tvoj dolazak sutra. Jedva čekam da te vidim. Nadam se da će ti put biti dobar kao meni.

PS: Ovdje je jako toplo!!!“

Izvor: geek.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: