Objavljeno: 20.04.2015 u 10:36 | Bizarno | Komentara:

Sahranili čovjeka, a onda se desilo nešto za šta u BiH i regiji nikada niste čuli!

Žena identifikovana samo kao Džejn rekla je da je njen suprug volio lijepe žene i zato je angažovala ove ljepotice da iznenade prisutne na sahrani. Jedna žena u Tajvanu unajmila je striptizeta da nastupe na sahrani njenog muža kao posljednji poklon za njenog životnog partnera. Žena identifikovana samo kao Džejn rekla je da je njen suprug volio lijepe žene i zato je angažovala ove ljepotice da iznenade prisutne na sahrani.

sahranili-covjeka-foto

Striptizete su igrale tokom tri pjesme, neočekivane dens muzike. Izvođačice su bile umotane u peškire da bi se skinule u bikini kasnije. Igrale su oko kovčega u skladu sa “pravilima“.

Predstava je nekim ljudima odvukla pažnju od bola i tuge pa su šou počeli da snimaju mobilnim telefonima.

Egzotični plesovi na sahranama datiraju još iz 1980. godine, a obično se vezivalo za sahrane mafijaša. Iako su neki ljudi uvređeni tim činom, nekima je to način da se oproste sa svojim najmilijim sa osmijehom.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: