Objavljeno: 08.02.2017 u 16:38 | Bizarno | Komentara:

Otišla da napumpa usne, a vratila se sa kobasicama zbog kojih je pozililo njenoj majci i djeci (FOTO)

Nepotrebno je reći, stvari se ovaj put nisu završile po planu, jer je tretman izazvao oticanje zbog čega je hospitalizovana a njena djeca su doživjela traumu kada su je vidjela

uvecanje-usni-1

Prije nego što je posljednji put otišla na estetsko povećanje usana, 24-godišnja Leona Omalej je četiri puta radila “estetsku intervenciju” usana na klinici.

Kada su radili zahvate, Leona tvrdi, hirurzi nisu vodili računa o higijeni, nisu nosili rukavice a igle su držali u plastičnim kesama umjesto u sterilnim. Koristili su neprikladne konce za zašivanje.

Nepotrebno je reći, stvari se ovaj put nisu završile po planu, jer je tretman izazvao oticanje zbog čega je hospitalizovana a njena djeca su doživjela traumu kada su je vidjela.

Ova mama je platila 180 dolara za kozmetičku operaciju, ali taj “jeftini poduhvat” koštao je mnogo više kada je rezultirao “kobasicama od usta”.

- Izgledala sam kao Pit Burns. Kao da imam dvije spojene kobasice na licu. Lice je počelo da mi otiče, a oči su mi suzile. Nisam mogla ni da govorim ni da pijem. Zvala sam hitnu pomoć a oni su poslali svoja kola, da bih završila u bolnici na šest sati gde su mi dali steroide. Nikada ništa slično nisam doživjela, tresla sam se od straha -rekla je ona.

Kada je probala da uslika selfi bila je očajna, pomislila je “šta sam to uradila sebi”.

uvecanje-usni-2

– U početku nisam ništa željela da kažem mami jer nije voljela da radim te stvari. Ali na kraju sam morala. Kada me je vidjela pozlilo joj je. Moj dečko me je odgovarao od svega toga, najviše me je zaboljelo kada su se moja djeca prestravila kada su me vidjela, a nisam smela da ih pustim blizu tih užasnih usana – dodaje.

U zvaničnom izvještaju od prošle godine navodi se da je naglo porasla popularnost kozmetičkih operacija u Velikoj Britaniji.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: