Objavljeno: 15.02.2017 u 12:19 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Znate li koliko traje idealan se*s? Odgovor će vas iznenaditi

Tracey Cox tvrdi da je pogrešna percepcija da žene žude za dugotrajnim se*som i dodaje kao je ženama tako dugotrajan se*s često i bolan.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Koliko bi vremenski trebao trajati dobar se*s? Pet minuta, deset ili možda pet sati? Na ovo pitanje odgovor je pokušala dati Tracey Cox, a njezini odgovori o idealnom trajanju se*sa možda će vas iznenaditi.

Tracey upozorava da je odgovor na ovo pitanje zapravo jako individualan, ali njezino istraživanje daje neke okvirne brojke.

Postoji percepcija da žene žude za duljim se*som, dok je kod muškarce situacija obrnuta i oni u roku dvije minute mogu doći do orgazma. Dok dio žena zbilja uživa u se*su koji traje dulje od deset minuta, Tracey tvrdi, da većina žena zapravo uopće ne uživa u takvom dugotrajnom se*su.

Cox kaže da ženama koje u se*su ne mogu uživati dugo, se*s postaje bolan ako potraje, pogotovo ako tijekom se*sa ne mijenjaju pozu.

Traceyna studija potvrdila je da je prosjek trajanja idealnog se*sualnog odnosa između pet i 13 minuta.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: