Objavljeno: 10.01.2018 u 14:30 | Lifestyle | Komentara:

Ženi rođenoj u ovom znaku se svi dive, ali je se i mnogi boje

Vrlo je misteriozna, izuzetno zanimljiva i jako privlačna. Nju nećete ‘pročitati’ tako lako već ćete kroz vrijeme pomalo saznavati nešto novo o njoj, i svaki put se ugodno iznenaditi.

lijepa-djevojka

Ona na prvi pogled djeluje opasno i strogo, ali kada je bolje upoznate shvatit ćete da je to žena koju bi vrijedilo imati uza sebe – ona je žena Škorpion.

Vrlo je odana i stabilna. Njoj je vjernost jako važna u životu i to je vrlina koju izuzetno cijeni kod drugih ljudi. Može joj se vjerovati. Ona nikada neće davati lažna obećanja. Žena Škorpion je vrlo samostalna i njoj ne treba netko tko će paziti na nju. Voli svoju slobodu, vrlo je hrabra i snažna. Ona radi ono što misli da je ispravno i nije sklona slijepo slušati druge.

Ona zna dobro što želi u životu, vrlo je ambiciozna, a kada si postavi neki cilj, ide prema tome hrabro i odlučno – ne odustaje tako lako. Mudro donosi odluke i svjesna je da ima sposobnosti koje će je odvesti tamo gdje poželi pa je na tom putu nitko ne može pokolebati.

Njoj teško nešto promakne jer je vrlo oštroumna i odlično primjećuje detalje i spaja ih u veću sliku. Ona dobro procjenjuje ljude i situacije tako da nema smisla pokušavati pred njom nešto glumiti. Može se reći da ima intuitivne sposobnosti.

Žena Škorpion je prepuna strasti za sve što radi, a kada nekoga voli, napravit će sve da taj netko bude sretan. Ali, ako joj se netko zamjeri, osjetit će na svojoj koži zašto se sa njom nije pametno poigravati.

Škorpion je najstrastveniji znak zodijaka

Najstrastveniji znak zodijaka definitivno je Škorpion, bilo da se radilo o ženi ili muškarcu. Za ovaj znak kažu kako je nevjerojatno dobar ljubavnik koji ima urođeni seksualni instinkt. Škorpion voli divlji seks u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mjestima jer ga uzbuđuje sve što je novo.

Obožava seksi donje rublje, a tajnovitost kod potencijalnog partnera mu je neodoljiva. Voli otkrivati i osvajati pa ga ne zanimaju previše oni koji mu se “nude na pladnju”.

Kada pronađe idealnog partnera, zaljubit će se duboko i iskreno. Udovoljavat će mu u svemu pa tako i u krevetu – što garantira nezaboravne trenutke prepune strasti i zadovoljstva. Za njega je seks jako važna stavka u životu.

Izvor: 24sata.hr/minimagazin

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: