Objavljeno: 10.11.2017 u 20:44 | Zdravlje | Komentara:

Vježba od 4 minute koja će te zadiviti za mjesec dana!

Kako se 2017. godina približava kraju, mi smo za vas pripremili zabavan, psihološki test. Pred vama je slika na kojoj se nalazi šest različitih vrata. Vaše je da izaberete koja vrata vam izgledaju najprivlačnije i koja biste prvo otvorili, a mi ćemo vam reći kako vaš izbor utiče na to kako će vam se ova godina završiti. Izaberite vrata, pa da počnemo.

vjezba

Izaberite najljepša vrata koja biste prvo otvorili i pogledajte šta vaš izbor znači

Vrata broj #1

Bitke koje ste vodili ostaju iza vas dok odvažno ulazite u novu godiunu punu mogućnosti i uzbuđenja. Bićete koncentrisani na rešavanje problema koje ste imali i pronalazićete najbolje rješenje za svaku situaciju. Započećete novu godinu osjećajući se blaženo i strastveno. Rešićete sve dileme koje ste imali u prošloj godini i fokusiraćete se na veličanstvene stvari koje je 2018. godina spremila za vas.

Vrata broj #2

Vaša nova godina će započeti promenom nabolje. Sve vaše nesigurnosti i strahovi biće sklonjeni sa strane dok pripremate sebe na promene koje očekujete da vidite kod sebe. Samo ćete se osvrnuti i osmehnuti godini koja ostaje iza vas, a široko nasmijati onome što tek treba da se dogodi. Za vas je 2018. godina obećana godina, puna zadovoljstva, ljubavi i entuzijazma.

Vrata broj #3

Pogledaćete na 2017. godinu sa zadovoljstvom. Oslobodićete se napetosti i tenzija u koje vas je život bacio, i bićete spremni da svaki dan 2018. godine dočekate puni poverenja i ljubavi. Ulazite u novu godinu sa nadom koju do sada niste imali. Zračićete samopouzdanjem i pribranošću. Bićete hrabri i otvoreni kao nikada ranije.

Vrata broj #4

Godina koja je pred vama puna je pobjeda, zadovoljstva i ljubavi. Reći ćete zbogom svom prošlogodišnjem pesimizmu i pozdraviti optimistične promene i odluke koje vas čekaju. Pokazaćete samopouzdanje u svakoj borbi. Završićete godinu osjećajući se bolje nego ikada. Vjerovaćete u svoje instinkte i istrajati u rješavanju bilo kog trenutnog problema. Vidjećete samo dobro i u sebi i drugima.

Vrata broj #5

Osvrnućete se na 2017. godinu sa osmjehom znajući da vas čekaju bolje stvari. 2018. godina vam donosi nova prijateljstva i zadovoljstvo u svim sferama života. Nadolazeća godina je ispunjena promanama koje će uticati da se razvijete i zasijate. Završićete ovu godinu znajući da vas očekuje mnogo više sreće nego što ste ikada mogli da zamislite. Oslobodićete se bolne prošlosti i ući u novu godinu ispunjeni harmonijom i mirom.

Vrata broj #6

Završićete 2017. godinu na vrhuncu! A tek kako će vam 2018. godina biti puna ljubavi i posvećenosti između vas i vaših bližnjih! Koliko god bili trenutno zadovoljni u životu, 2018. godina vam donosi više radosti i dostignuća nego što ste mogli da zamislite. Blagosloveni ste jer vam život tek priprema divne stvari.

Izvor: danasinfo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: