Objavljeno: 07.03.2019 u 16:33 | Zdravlje | Komentara:

Uradite ovo 5 minuta prije kupanja i vaša koža će biti savršena, bez i jedne mrlje u samo jednoj sedmici!

Svi mi želimo da naša koža bude zdrava i lijepa. Odmorite malo od hemijskih preparata i okrenite se prirodnim rješenjima. Mnogo puta smo o njima govorili, a sada vam donosimo još jedno prirodno rješenje koje će pomoći vašoj koži.

koza-kupanje

Potrebni su vam limun i šećer. Presjecite limun na pola, očistite od košpa i onda umočite u posudu sa šećerom.Otprilike 10 minuta prije kupanja, protrljajte njime lice, a potom čitavo tijelo i ostavite oko 5 minuta da djeluje. Potom se okupajte. Poslije nanesite gel od aloe vera na lice i ostavite da djeluje pola sata, a potom isperite.

Radite ovo barem jednom sedmično. Primjetit ćete pozitivne rezultate jer će limun očistiti pore. Vidljivost ožiljaka će biti manja. Također, ukoliko imate problem sa bubuljicama, smanjite upotrebu pudera jer će puder začepiti pore i koža neće moći disati i to će dovesti do stvaranja bubuljica.

Često se umivajte i ne koristite puno hemijskih preparata jer će nadražiti vašu kožu. Idite i dermatologu po potrebi.

Izvor: megagiga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: