Objavljeno: 14.04.2019 u 18:01 | Zdravlje | Komentara:

Tvrdi da je izliječio rak u 4. stadijumu sodom bikarbonom: Ovo je njegov recept od 2 sastojka! (FOTO)

Ovo je zaista nevjerovatna i inspirativna priča – doktori su mu rekli da mu je preostalo samo nekoliko mjeseci života, a on tvrdi se izliječio od raka prostate u četvrtoj fazi nakon samo nekoliko nedelja!

vernon-dzonston

Ko bi rekao da bi nešto toliko jednostavno kao prašak za pecivo ili soda bikarbona vam moglo pomoći da se borite i izborite sa kancerom? Njegovo ime je Vernon Džonston i on je koristio sodu bikarbonu i melasu kao glavni alat za oporavak od raka prostate koji je bio u četvrtoj fazi, koji je čak metastazirao do kostiju.

Kada su Vernonu dijagnostikovali rak prostate, njegov sin mu je rekao da mora da poradi na podizanju svoje pH vrednosti, jer kancer ne može da raste kad je pH vrednost visoka odnosno alkaloidna.

Nekoliko nedelja kasnije Vernon je upoznao Lerija, koji će mu kasnije preporučiti cezijum hlorid za podizanje pH vrednosti do visokog alkaloidnog nivoa fizičkim putem.

Vernon je nakon toga odlučio da neće koristiti bilo kakve konvencionalne tretmane. To je značilo jednu stvar -Vernon je odlučio da isproba alternativnu terapiju. On je naručio cezijum hlorid ali se ta porudžbina izgubila na putu, te je Vernon tražio druge načine da dovede svoju pH vrednost u alkaloidno stanje.

Nakon nekog vremena Vernon je otkrio moć sode bikarbone sa javorovim sirupom. Pošto nije imao javorov sirup u svom domu, zamjenio ga je melasom koja mu je bila dostupna. Htio je da što prije ubije kancer, prije nego što kancer ubije njega.

Vernon je takođe zabiležio svoje tretmane i metode u dnevniku. Vernon je nazvao ovaj tretman “posljednji ples sa rakom”. Protokol koji je koristio uključuje dobru dijetu koja promoviše alkaloidnost uporedo sa mineralnim i vitaminskim suplementima i dosta sunčeve svjetlosti.

Vernon je takođe praktikovao vježbe disanja kako bi podržao dodatnu oksigenaciju prouzrokovanu naglim rastom pH vrednosti od sode bikarbone. Anarobne kancerogene ćelije ne tolerišu kiseonik.

Iz tog razloga je potrebno koristiti javorov sirup, jer se on ponaša kao trojanski konj koji dozvoljava alkaloidnoj sodi bikarboni da prodre u kancerogene ćelije i šokira ih naglim prilivom alkaloida kako bi ih oksigenovala i dovela do uništenja.

Zbog toga je on koristio melasu, koja je zapravo napravila još povoljniju mineralnu podlogu za nutritivnu podršku. Mnogi eksperti preporučuju više od jednog protokola ukoliko se pacijent liječi samostalno kod kuće. Zapamtite da bilo koji dio alternativne terapije protiv kancera uključuje suzdržavanje od konzumiranja šećera i prerađenih namirnica, naročito šećera jer on pospešuje razvoj raka.

Kako napraviti ovaj lijek za kancer?

Vrlo je jednostavno – samo dodajte dvije kašike sode bikarbone u šolju, dodajte kašičicu melase ili javorovog sirupa i tu šolju dopunite vodom. Konzumirajte ovu mješavinu nekoliko puta dnevno. Možete je takođe i zagrijati kako bi se soda bikarbona brže rastvorila.

Nakon toga Vernon je otišao na pregled kod ljekara koji je pokazao da se njegov rak prostate i kostiju u potpunosti povukao. On tu priču priča i dan danas.

Izvor: stil

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: