Objavljeno: 14.01.2018 u 18:59 | Zdravlje | Komentara:

TABLETE ZA SPAVANJE OD SADA MOGU U SMEĆE: Jedna čaša OVOG NAPITKA uspavat će vas za nekoliko minuta

Svi mi imao period života u kojem nije mogao sklopiti oči i zaspati. Ukoliko vam se to ponovo desi ili ukoliko vam se trenutno dešava, onda naprvaite mješavinu od samo par sastojaka i olakšajte sebi.
cimet

Naime, ovaj napitak neće ostaviti štetne posljedice na vas kao što bi to uradile tablete, jer i sami ćete vidjeti o kojim sastojcima je riječ.

Sastojci koji će vam biti potrebni za pravljenje su sljedeći lako dostupni:

– 1 litar vode

– 1 banana

– ½ male kašike cimeta

Priprema se na sljedeći vlro jednostavan i lak način, a evo i koji:

U ključalu vodu ubacite oguljenu bananu i ostavite da stoji tako 10 minuta. Kada je odstojalo 10 minuta izvadite bananu i dodajte cimet. Dobro promijepajte napitak.

Konzumirajte ga na sljedeći način:

Sat prije odlaska na spavanje uzmite po jednu šolju ovog napitka i popijte ga. U roku od samo pola sata primjetit ćete da vam se spava, a za sat ćete već biti u dubokom snu.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: