Objavljeno: 19.11.2017 u 10:12 | Zdravlje | Komentara:

Stigli hladni dani: Savjet ruskog doktora za jačanje imuniteta za samo 10-15 sekundi, bez troškova!

Profesor doktor Sergej Bubnovskij, čuveni moskovski specijalista za kineziterapiju, preporučuje jednostavan metod za jačanje imuniteta.

sergej-bubnovski

Svake večeri, kad se vratite kući poslije napornog radnog dana, sipajte u kadu ili lavor 10-15 centimetara potpuno hladne, ledene vode.

Nikako ne dodajte toplu vodu! Zatim uđite bosi u kadu i tapkajte stopalima po ledenoj vodi samo 10-15 sekundi! Možete i da zaplešete uz neku veselu muziku. Nakon toga izađite iz kade i obrišite noge grubim frotirskim peškirom i obujte vunene čarape. Tako radite svako veče i znatno ćete ojačati svoj imunitet.

Ako vas je već uhvatio grip, to je razlog više da odlučno ojačate svoj imunitet. U tom slučaju tapkajte bosim nogama po ledenoj vodi na svaka 4 sata.

Izvor: informer.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: