Objavljeno: 20.02.2018 u 8:54 | Zdravlje | Komentara:

SOK KOJI TOPI KILOGRAME PREKO NOĆI: Popijte ga uveče i ujutro ćete se probuditi sa MANJE kilograma!

Prva prednost ovog napitka jeste da ćete prije svega jako brzo zaspati, a druga prednost je ta da će svu hranu koja deblja istopiti preko noći.

sok-limun

Također, ovim pićem ćete izbaciti sve otrove iz vašeg organizma, svi štetni toksini biće neutralisani, a vaš organizam preporođen i odmoran.

Ovim izuzetno zdravim napitkom možete liječiti i visoki krvni pritisak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes, kao i mnoge druge bolesti.

Potrebno je:
- jedan limun
- 1/2 litre vode
- jedna šaka peršuna
- kašičica sirćeta jabukovog
- kašikica naribanoga đumbira
- kašičica cimeta u prahu

Priprema:
Sve gore navedene sastojke stavite u blender, i dobro ih izmiksajte. Napitak treba da pijete svaku noć prije odlaska u krevet, a svako jutro ćete se buditi sa vidno manjom težinom, i naravno osjećat ćete se mnogo svježije nego inače.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: