Objavljeno: 24.04.2019 u 19:02 | Zdravlje | Komentara:

Prirodni recept koji čisti oči, smanjuje kataraktu i vraća vid u 3 mjeseca – Možete čak izbjeći operaciju!

Vid je veoma bitan i trebamo ga ojačati i zaštititi. Iako imamo dioptriju, ne smijemo se opusttiti i misliti da nema pomoći. Dalje povećanje dioptrije možete spriječiti i zdravom ishranom i upotrebom ovog prirodnog lijeka..

oci-3-mjeseca

Vitamin A je vitamin bitan za vid, a nalazi se u mrkvi i, narandžama, malinama, ružama itd. Jedite što više mrkve i narandži. Vid možete poboljšati i primjenom ovog lijeka na oči.

Potrebni sastojci:

  • 4 šolje kuhane vode
  • 4 male kašike lišća malina
  • 1 šolja ružinih latica

Priprema:

Sastojke stavite u šolju sa kuhanom vodom. Nakon što se ohladi, procijedite smjesu. Ispirite oči sa pripremljenim lijekom. Primjetit ćete poboljšanje. Naravno, izbjegavajte gledanje u ekran dugo sati.

Za više postova o zdravlju i prirodnim lijekovima ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće te podijelite sa vašim prijateljima.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: