Objavljeno: 16.05.2018 u 18:04 | Zdravlje | Komentara:

Penzionisani dermatolog otkrio tajnu: Vaše lice će biti čisto, bez bubuljica i to na prirodan način!

Mnoge osobe imaju probleme sa bubuljcama i ostalim kožnim problemima. Svi mi želimo imati što njegovanije lice, a to možemo postići prirodnim preparatima, maskama koje ćemo sami pripremiti.
lice-bubuljice

Odvojite se malo od hemijskih preparata, okrenite se prirodi. Evo jedne prirodne maske koja će vam pomoći u čišćenju lica i riješiti vas kožnih problema.

Sastojci:

– 1 kašika meda
– 1 šolja čaja od kamilice
– Pola male šolje jabukovog sirćeta

Priprema i način korištenja:

Pomiješajte med i sirće, pa dodajte kamilicu. Kad promiješate, osatvite malo da odstoji (nekoliko minuta). Kada odstoji,nanesite na lice, ostavite jedno 10-15 minuta, a zatim isperite.

Najbolje nanijeti naveče. Radite ovo sedmično. Primjetit ćete poboljšanje i shvatit ćete da ne pomažu uvijek hemijski preparati koji se reklamiraju.

Izvor: hranaizdravlje.com/

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: