Objavljeno: 27.03.2019 u 19:12 | Zdravlje | Komentara:

Megapopularni dr. Oz dobio i prijetnje SMRĆU zbog otkrića ovog RECEPTA: MRŠATE i po danu i po noći!

Megapopularni Dr. Oz nedavno je podijelio recept o čudesnom piću koje će vam pomoći da za vrlo kratko vrijeme smršate. Otkrio tajni sastojak, a sada mu zbog toga prijete čak i smrću…

dr-oz-620x431

Gubitak kilograma nije ni malo lak proces, ustvari za većinu ljudi to je užasno teško, a ako ste ikada pokušali, onda znate o čemu pričamo. Ali, šta ako postoji recept za piće koje bi vam moglo pomoći da mršate tokom dana i preko noći? Zahvaljujući upravo Dr. Ozu, možete ga i sami probati!

Toliko je efikasno da je čak primao i prijetnje od mnogih kompanija, zato što bi ako ovaj recept postane globalan oni mogli izgubiti svoju dobit na proizvodima koje prodaju a koji nisu efikasni. Ovo nevjerovatno piće topi masnoću tokom dana i noći a vrlo je jednostavno za pripremiti ako pratite slijedeće instrukcije…

Sastojci:

- 1 šolja soka od grožđa
- 1 kašika meda
- 2 kašike jabučnog ocata

Priprema:

Pomiješajte sve navedene sastojke zajedno i popijte tek pripremljen napitak pola sata prije svakog jela. Ovo piće će otopiti masnoću u rekordnom roku a vi ćete biti poptuno iznenađeni i zadovoljni rezultatom!

Izvor: novi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: