Objavljeno: 25.06.2017 u 16:23 | Zdravlje | Komentara:

Ispružite ruke i stavite LIST PAPIRA na dlanove: Za samo 5 sekundi saznajte imate li OZBILJAN problem!

Mnoge žene imaju probleme ss štitnom. zato je potrebno primjetiti simptome, kako biste počeli terapiju. Nemojte s brinuti jer će sa odgovarajućom terapijom sve biti uredu. Bitno je da odete ljekaru kako biste to provjerili.

papir

Ubrzan rad srca, nagle promjene raspoloženja, česte stolice, nagli gubitak kilograma, visok krvni pritisak su simptomi hipertireoze- pojačanog lučenja hormona štitne žlijezde. Dobijanje kilograma, usporen rad srca i sl. su simptomi hipotieroze.

Bitno je kao što smo rekli da odete ljekaru i uradite analizu krvi da znate nivo hormona, a prije odlaska ljekaru možete uraditi i ovaj kratki test.

Ispružite dlanove i neka vam neko stavi list papira. Ako se prsti počnu tresti moguće je da imate problem sa štitnom. Svakako uradite analize.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: