Objavljeno: 19.05.2017 u 11:00 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Zbog ove će neobične sitnice žena baš svaki put doživjeti orgazam

Poznato je kako ne mogu sve žene doživjeti orgazam tijekom se*sa što zna biti vrlo frustrirajuće za oba partnera.

zena-orgazam-ilustracija

Ipak, nedavno istraživanje pokazalo je kako ipak postoji ključ za doživjeti orgazam baš svaki put, a sastojci za taj ‘recept’ mogli bi biti u našim glavama.

Kako prenosi Men’s Health, žene koje mogu doživjeti orgazam tijekom se*sa imaju bujnu maštu zbog koje mogu intenzivnije proživjeti fantazije o orgazmu.

Jednostavnim rječnikom rečeno, erotične misle pomažu u fokusiranju na dobar osjećaj. Nasuprot tome, žene koje imaju poteškoće s orgazmom često imaju problem s koncentracijom na osjećaje zadovoljstva.

Ohrabrite svoju partnericu da se prepusti fantazijama, poručuje autor istraživanja Francoise Adam, i naglašava: ‘prljave misle su apsolutno dobrodošle’.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: