Objavljeno: 26.02.2017 u 13:02 | Lifestyle | Komentara:

Za damu rođenu u ovom horoskopskom znaku muškarac će dati SVE

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zamijeniti onom distanciranom i arogantnom.

djevojka-horoskop

Žena Blizanac je zaista fantastična: zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze.

Od potencijalnog partnera zahtijeva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava fizičku prisnost s nekim ko nije sposoban izazvati je intelektualno.

Ona izgleda najmladolikija od svih žena u cijelom zodijaku.

Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i prilično mondena osoba. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla propustiti … ako joj to ne nalaže i sama njena profesija.

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg učinka na proračun (njen ili suprugov, svejedno), i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Ona konstantno prilagođava sve ličnim potrebama i to pokušava i s partnerom. Promjena je vrlo važna za njen život i njen psihički razvoj.

Spremna je upotrijebiti i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće.

Sve što misli, misli bar duplo bolje od partnera. Uz nju u stvari i partner ne mora razmišljati, može joj se prepustiti s povjerenjem i otkriće mu nove svjetove.

S njom je svaki novi dan kao novi život. U drugima budi razigrano dijete. Partner se s njom osjeća osvježeno i vječno mlado i pita se čime je zaslužio toliku sreću.

To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna pružiti smisao. I da … puna je iznenađenja. Kad ste najmrzovoljniji, iznenadiće vas kartom za najtraženiji koncert ili vrhunski sportski događaj. Sve što traži od partnera je da i on nju ponekad iznenadi…

Oprez: ova dama se lako zaljubljuje i stoga može imati i više od jednog ljubavnika- istovremeno

Jako je komunikativna, čak pomalo prepredena i u stanju svojim šarmom opiti svakog ko s njom stupi u razgovor.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: