Objavljeno: 21.11.2016 u 9:52 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

VOLJELI SU SE 60 GODINA: Nakon smrti supruge pronašao je tajnu koju je dugo skrivala! (FOTO)

Džimi i Bili Brilend vječali su se davne 1954. godine i nakon 60 godina iskrene ljubavi sudbina ih je razdvojila, a onda se dogodilo nešto što će sve rasplakati.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Naime, Bili je bila učiteljica i spisateljica u slobodno vrijeme, a mnogima je bila poznata po tome što je stalno pisala poruke na kojima se prisjećala svega što je trebala da uradi tog dana.

Međutim, 13. januara prošle godine preminula je u svojoj 83. godini života a u tom trenutku Džimijevo srce se slomilo.

Dva dana nakon njene smrti on je uočio ceduljicu u njenom novčaniku. Bile su to njene posljednje riječi upućene baš njemu.

posljednja-poruka

“Nemoj plakati jer sam otišla, molim te! Smij se jer sam živjela! Znaj da sam na srećnijem mjestu i to tamo gdje ćemo se ponovo sresti”, pisalo je a Bili nije mogao da vjeruje svojim očima.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: