Objavljeno: 20.02.2017 u 12:25 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

‘Volim je i zato sam joj dao da spava s drugim muškarcima…’ (FOTO)

Adam Gillet (27) i njegova djevojka Beatrice Gibbs (22) su skupa dvije godine i imaju tzv. jednostranu otvorenu vezu. Beatrice može spavati s kim god želi, a Adam samo s njom.

adam-beatrice (1)

Adam Gillet (27) i njegova djevojka Beatrice Gibbs (22) su skupa dvije godine i imaju tzv. jednostranu otvorenu vezu.

To znači da Beatrice može spavati s kim god želi, dok s druge strane Adam smije u krevet jedino s njom. Sklopili su ovaj bizarni pakt nakon što je Beatrice zaprijetila da će ga ostaviti jer ne uspijeva odoljeti drugim muškarcima, piše Sun.

- Volim Adama, ali nisam se bila spremna skrasiti i biti odana samo jednom muškarcu – kaže Beatrice.

Par se upoznao na rođendanu zajedničkog prijatelja u veljači 2014. Nakon mjesec, Beatrice je htjela prekinuti pa je Adam predložio otvorenu vezu. On se s takvim aranžmanom slaže, sve dok mu Beatrice govori s kim i kada se seksa.

- Ovo je savršena situacija. Imam dečka kojeg volim, ali se istovremeno mogu zabavljati s drugim muškarcima, kada to poželim. Drugi ljudi to možda ne razumiju, ali mi smo sretni, nikome ne nanosimo štetu – objašnjava Beatrice.

adam-beatrice (2)

Iako inzistira na tome da voli Adama, Beatrice kaže da se nakon se*sa s drugim muškarcima ne osjeća loše.

- Ne osjećam krivnju jer smo oboje pristali na to. Sigurna sam da Adamu to teško pada, ali ovo je jedini način da ostanemo zajedno – kaže ona.

- Dobro, možda se nekad osjećam malo lošije nakon avanture s drugim, ali nakon maženja s Adamom i razgovora, opet je sve normalno, uobičajena veza – dodaje.

Adam tvrdi da se već privikao na ovakav tip veze.

- Nisam je htio izgubiti, drago mi je da uživa. Odlučili smo da je ovo najbolji dogovor ako želimo da veza opstane. U početku sam bio ljubomoran, ali sad sam se navikao, znam se nositi s tim. Mene ne zanimaju druge žene niti mislim trčati za njima. Znam da Beatrice ne bi bila sretna – kaže Adam.

adam-beatrice (3)

- Želim da ostane u mom životu i ako nužno da joj dam slobodu kako bi tako ostalo, onda neka tako bude – dodaje.

Otkad imaju otvorenu vezu, Beatrice je spavala s pet različitih muškaraca. Trojica su bila, kako kaže, avantura za jednu noć, a s jednim se redovno nalazi dva puta mjesečno.

- Kažem Adamu za dečke, ali ne ulazim u detalje. Adam je tako brižan i drag što mi daje slobodu – kaže Beatrice.

adam-beatrice (4)

Kada je riječ o poljupcima, tu je brojka daleko veća.

- Ne mogu se sjetiti koliko sam ih poljubila, znalo ih je biti i šest u jednoj večeri. Iako volim pozornost, oni mi emocionalno ništa ne znače – kaže Beatrice i objašnjava kako njen se*sualni život s Adamom nimalo ne pati zbog otvorene veze. Ipak, dodaje kako njena obitelj nije upoznata s njihovim dogovorom i da o tome ne voli pričati pred prijateljima. Misli kako bi većina bila šokirana.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: