Objavljeno: 15.08.2017 u 7:43 | Lifestyle | Komentara:

VELIKA TAJNA Amiša: Kunu se u ovaj MOĆNI NAPITAK koji možete napraviti kod kuće. Ne znaju za rak, a piju OVO

Ovај napitak, koji koriste Amiši, оdličаn je zа cеlо tеlо i zdrаvlје, аli је pоsеbnо еfikаsаn u slučајu čirеvа, prеhlаdа, аstmе, аrtritisа, impоtеnciјe, rаkа, visоkоg krvnоg pritiskа i mnоgih drugih bоlеsti.

amisi-recept

Od svih naroda na svetu, Amiši najređe obolelevaju od raka, pokazuju statistike. Istraživanje Univerziteta Ohajo analiziralo je način života Amiša, religiozne grupe u kojoj žive najzdraviji ljudi na Zemlji, posebno ako se uzme u obzir da oni ne koriste lekove konvencionalne medicine.

Amiši sami uzgajaju i proizvode svoju hranu, od voća i povrća do žita, mesa, mleka i sireva.

Jedno švajcarsko istraživanje otkrilo je da su deca Amiša zdravija od dece odrasle na evropskim farmama. Osim toga, Amiši ne piju i ne puše, a seksualno nisu promiskuitetni, što ih takođe čini zdravijima, a čini se da im u održavanju dobrog imuniteta pomaže i napitak koji redovno pripremaju i konzumiraju.

RECEPT ZA MOĆAN AMIŠKI NAPITAK

amisi-recept

Prema mišljenju stručnjaka, taj napitak svakako doprinosi njihovom zdravlju jer sadrži antikancerogeno, antivirusno i antibakterijsko dejstvo. Već kroz dve nedelje konzumiranja smanjuje nivo holesterola u krvi, a deluje i na stabilizaciju krvnog pritiska i nivoa šećera.

Sastojci napitka: jedan češanj belog luka, komad narendanog svežeg đumbira, jedna kašičica svežeg soka od limuna, jedna kašičica organskog jabukovog sirćeta i jedna kašičica organskog meda uz dodatak pola šoljice vode.

Napitak treba piti ujutru na prazan stomak i pre večere.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: