Objavljeno: 28.12.2017 u 13:55 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Uhvatila sam mamu u se*su s mojim dečkom, ali i dalje šutim

Moja majka je imala novi imidž. Smršavjela je, počela nositi kratke suknje i više se šminkati, a promijenila je i frizuru. Ja sam bila u sretnoj 6-mjesečnoj vezi. Barem sam tako mislila…

 

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Ova djevojka se istinski zaljubila i mislila je da je u sretnoj vezi, no sasvim slučajno je uhvatila majku u krevetu s njim. Potražila je savjet Sunove kolumnistice Dear Deidre.

Draga Deidre,

Uhvatila sam moju mamu i mog dečka u krevetu. Bili su potpuno zaokupljeni jedno drugim, a ja sam još uvijek u prevelikom šoku da kažem bilo što.

Mislila sam da smo se dečko i ja baš dobro povezali. U vezi smo šest mjeseci. Meni su 23 godine i brzo sam se zaljubila u njega i bila sam vrlo sretna. Njemu je 27.

Prije četiri mjeseca, primijetila sam da se moja mama promijenila. Počela je ići u klub za mršavljenje i izgubila dosta kilograma. Počela je nositi kraće suknje i majice. Promijenila je i frizuru i šminkala se više. Bila je nova žena.

Moj tata je nedavno slavio svoj 50. rođendan u obližnjem hotelu. Mojoj mami je 45 godina i izgledala je odlično te večeri. Došao je i moj dečko i super smo se proveli.

Tata je puno popio pa smo ga mama i ja stavile u gostinjsku sobu jer je mama rekla da ne bi mogla podnijeti njegovo hrkanje cijelu noć.

Popili smo još par pića, pričali još kratko i potom svi otišli u krevet. Probudila sam se usred noći i vidjela da moj dečko nije u krevetu. Mislila sam da je otišao dolje po čašu vode pa sam otišla vidjeti gdje je.

Čula sam zvukove iz mamine sobe i otvorila lagano vrata. Moja mama i moj dečko su bili u krevetu zajedno i bilo je očito što rade. Zavrtilo mi se u glavi i nisam mogla reći ništa. Samo sam se vratila u krevet.

Ostavio je mobitel kraj kreveta pa sam odlučila vidjeti što još radi. Poruke između njega i mame dokazale su mi da se njih dvoje viđaju već tjednima.

Ispričala sam sve svojoj starijoj sestri i rekla je da je primijetila da njih dvoje flertaju, ali da je mislila da to samo mama uživa u svom novom izgledu.

Ne mogu vjerovati da su mi to učinili. Shrvana sam, i zbog sebe i zbog mog oca. Njemu će slomiti srce kad sazna. Sve se to dogodilo malo prije Božića i ja sam još uvijek van sebe.

Svi su me ispitivali što nije u redu, ali ja ne znam kako da to izgovorim.

Deidre odgovara:

Možda tvoj otac ne treba saznati za to, pogotovo ako ga tvoja mama prestane varati sad.

Reci svojoj mami da znaš što se događa i da ćeš sve reći ocu ako ne prestane s tim odmah.

Ona može izgubiti brak, kao i uništiti svoj odnos s tobom te upropastiti cijelu obitelj.

Nadam se da će se zbilja potruditi da ti pokaže koliko joj je žao i da popravi vaš odnos. Možeš imati samo jednu mamu, ali molim te ostavi ovog dečka.

Znam da imaš osjećaje za njega ali dečko koji će te varati s tvojom vlastitom majkom je štakor i ne brine za tebe.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: