Objavljeno: 14.08.2017 u 18:34 | Lifestyle | Komentara:

Ubio suprugu Sandru (39) i njenog ljubavnika nakon što ih je uhvatio gole u krevetu

Muškarac po imenu Juan Carlos Garcia (42) iz Kolumbije je optužen da je upucao i ubio svoju ženu i njenog ljubavnika. Uhvatio ih je gole dok su se sek*ali.

sandra-muz

Sandra Castellanos je imala 39 godina, a njin ljubavnik Noe Gomez 35. Juan Carlos je sumnjao da ga njegova žena vara dok on radi noćne smjene kao zaštitar. On je u prošli petak odglumio da ide na posao. Uslijedio je užas…

Oko 21 sat se vratio i dok je troje djece spavalo izvukao je pištolj i ubio par. Garcia je za nevjeru doznao od komšije. Skrivao se u kući svojeg prijatelja prije nego što se vratio kući i uhvatio preljubnike na djelu. Kasnije se predao policiji, ali nije pokazao kajanje.

- Bila je nevjerna i ukaljala je moju čast kao muškarca. Ja sam samo uklonio ženu koja mi je uništila život na ovom svijetu – navodno je Carlos izjavio policiji. Ostaje u pritvoru i uskoro bi se trebao pojaviti pred sucem. Brigu o djeci preuzeli su rođaci, piše The Sun.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: