Objavljeno: 20.05.2017 u 8:42 | Lifestyle | Komentara:

TRAJNA DEPILACIJA: Genijalan trik s kojim se nećete više morati DEPILIRATI!

U ovom članku ćemo razmotriti narodnu metodu depilacije dlaka sa lica u kućnim uvjetima, koje ne zahtijevaju posebne financijske izdatke, a koje su podjednako djelotvorne. To će vam pomoći kako bi se uklonili Vaše neželjene dlačice trajno. Dlaka će postati tanja vremenom u potpunosti nestati u kratkom vremenskom razdoblju.

depilacija

Možemo jamčiti da nikada neće brijati dlake na licu ni tijelu kada probati ovu metodu. Posebno se preporuča za žene sa jakim dlakama.

Stavite i pecite ljusku oraha u pećnici i sameljite u prah. dodajte vodu u taj prah i izmiješati sve dobro da sjedinite u tijesto i neka ostane 15 sati.

Nanesite smjesu na dijelove tijela gdje želite ukloniti neželjene dlačice zauvijek.

Ostavite ga najmanje 30 minuta, a potom ga isprati. Ponovite postupak barem 3 puta dnevno dok ne dobijete željene rezultate.

Izvor: cure.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: