Objavljeno: 23.01.2017 u 11:37 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Tajna šifra za se*s Donalda i Melanije je ‘bosanski problem’

Za gotovo sve što će novi predsjednik SAD-a Donald Trump raditi unutar ili izvan zidova Bijele kuće, tajna služba ima spremne ‘tajne šifre’, a najzanimljivija je ona za se*s…

trump-melania

Za gotovo sve što će novi predsjednik SAD-a Donald Trump raditi unutar ili izvan zidova Bijele kuće, tajna služba ima spremne ‘tajne šifre’, a posebno je zanimljiva šifra za se*s predsjednika i prve dame.

Ukoliko će tajni agenti zaduženi za sigurnost predsjednika SAD-a u naredne četiri godine ikada spominjati da ‘Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu’, većina njih će se na to sigurno samo nasmijati, barem malo, onako u sebi. To će naime značiti da su Donald Trump i Melania usred – spolnog odnosa.

‘Otpadnik’ je tajna šifra tajne službe za predsjednika, ‘Renesansa’ je šifra za ‘prvu damu’, a ‘bosanski problem’ je tajna šifra za, pogađate – se*s.

Ipak, za te šifre nije zaslužan Donald Trump, nego njegov prethodnik Barack Obama, prvi predsjednik koji je nakon dugo vremena svojoj tajnoj službi naznačio da bi u Bijeloj kući moglo biti ‘akcije’.

Iako je Bill Clinton bio poznat kao ‘švaler’ za čiju je aferu s Monicom Lewinsky i se*s u Ovalnom uredu znao cijeli svijet, on nije imao tajnu šifru za spolni odnos, a posljednji predsjednik prije Obame koji je imao učestale spolne odnose u Bijeloj kući bio je, piše Huffington Post, Calvin Coolidg. Veza između njega i njegove supruge ‘zaiskrila’ je strašću nakon tragične smrti njihova mlađeg sina.

Naravno, sigurno se pitate što će tajna služba u slučaju da predsjednik s prvom damom zaista raspravlja o situaciji u Bosni i Hercegovini. Oni će u tom slučaju prenijeti informaciju da ‘predsjednički par razmatra situaciju u Bosni’.

Bosanci su tako, barem u riječniku američke tajne službe, prošli vrlo dobro, a mi se pitamo za što bi tajna šifra mogla biti ‘problemi u Hrvatskoj’….

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: