Objavljeno: 29.08.2017 u 10:49 | Lifestyle | Komentara:

SVI IM ZAVIDIMO: Pripadnici ova TRI horoskopska znaka će se OBOGATITI U SEPTEMBRU!

Septembar će prema astro prognozama najviše sreće donijeti osobama koje su rođene u ovim horoskopskim znakovima.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

OVAN

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Septembar je povoljan period jer vi to zaslužujete. Jedna, a možda i nekoliko poslovnih šansi, ovog mjeseca vam kucaju na vrata. Nemojte da se ustručavati da pokažete šta umijete. Imaćete dovoljno energije da sve započeto i završite. Ovakva šansa će kod vas potrajati duže vrijeme.

DJEVICA

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Izuzetno dobar mjesec za komunikaciju s ljudima. Budite dovoljno kolegijalni jer će i vama biti potrebna podrška. Imaćete šansu da započnete posao punim plućima, a pružiće vam se i mnogo više mogućnosti. Nemojte odustajati ni od jednog poslovnog poduhvata jer ćete imati izuzetno povoljne aspekte koje možete jako dobro da iskoristite.

STRIJELAC

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Sunce u vašem polju finansija daje na snazi da ćete odlično zaraditi. Imaćete na početku mjeseca dovoljno izazova koji se nastavljaju još od kraja marta. Dobićete nove poslovne šanse i ovoga puta vi ćete ih naravno prihvatiti jer imate veliku želju za sticanjem materijalnih dobara. Moguće da ćete imati dodatne honorarne poslove, pa eto razloga da budete dovoljno i darežljivi. Bićete od velike koristi svojoj porodici, pa vas neće gledati kao parazita.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: