Objavljeno: 13.07.2017 u 16:15 | Lifestyle | Komentara:

Stavila je nekoliko kapi sirćeta u kadu, a ono što se desilo sa njenim tijelom nakon kupanja je nevjerovatno!

Mnogi od nas imaju probleme sa kožom. Dosta puta smo u našim člancima predložili prirodna rješenja za te probleme i vrlo su učinkovita. Sada ćemo vam pokazati još jedno, tj. ova kupka vam zaista može pomoći.

kupanje-kapi

Evo šta trebate uraditi, napunite kadu toplom vodom i u nju naspite pola male šolje jabukovog sirćeta. Sirće s uvijek razblaži sa dosta vode jer je samo vrlo jako. Potom provedite 20- 30 minuta u kupci i potom se isperite.

Dobro će vam doći jer će neutralisati neugodne mirise, smanjiti upale, pomoći kod atletskog stopala, ekcema iritacija i ostalih kožnih problema. Regulisat će ph vrijednost i čak će vam dobro doći da otjerate komarce i ostale insekte.

Ovu kupku ne radite prečesto, dovoljno je jednom sedmično. Kako biste otjerali insekte, pogotovo komarce iz vašeg doma. Samo naspite u čašu sirćeta.

Miris će ih otjerati, a možete koristiti i lavandu. Zdravije je od upotrebe preparata protiv insekata koji su puni štetnih hemikalija.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: