Objavljeno: 08.05.2016 u 13:42 | Lifestyle | Komentara:

Savršena supruga, dobra majka: Muškarci, jurite ženu u ovom horoskopskom znaku!

Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života. U pitanju su žene u znaku Raka.

djevojka-i-momak

Žena u znaku Raka je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primjer. Ona će u vašem životu potpuno promjeniti zakone fizike i okrenuće vaš život naopačke. Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života.

U krevetu je u isto vrijeme nježna, snažna, senzualna, neukrotiva i nepredvidiva. Njene poljupce svo zlato ovog svijeta ne može da kupi. Njena iskrena duša traži osobu koja umije da voli i koja će znati da razumije njene tihe uzdahe. Muškarca koji će joj pružiti podršku i boriti se uz nju u svim bitkama. Zauzvrat pružiće vam cijelo svoje biće, proćiće sa vama kroz raj i pakao ako bude potrebno.

Savršena supruga, brižna i dobra majka, ona plijeni svojim urođenim šarmom koji nosi poput prave dame, prirodno i spontano.

Ona je vrijedna i svestrana, za sebe priželjkuje muškarca koji će biti jak i odlučan, ali i brižan i odgovoran.

Izvor: stil.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: