Objavljeno: 31.10.2017 u 8:03 | Lifestyle | Komentara:

Recept ruske liječnice za jačanje korijena kose širi se internetom poput virusa! Trebate samo jedno jeftino povrće…

Svi mi želimo imati lijepu i zdarvu kosu. Ipak, zbog česte upotereb hemijskih preparat, naša kosa postabe oštećena. S vremena na vrijeme koristite maske od prirodnih sastojaka.

jacanje-kose

U ovom članku ćemo vam pokazati jednu prirodnu masku za kosu koja će ojačati vašu kosu i potaknuti njen rast.

Ovu masku preporučuje ruska doktorica Tatjana Viktorovna. Ono što je interesantno jeste to da vam je za nju potreban samo jedan sastojak. Da, dobro ste pročitali.

Radi se o mrkvi. Mrkva će dobro djelovati na rast vaše kose i učiniti je bujnijom, te oporaviti je. Samo trebate usitniti mrkvu i nanijeti je na tjeme prije pranja kose. Potom ostavite da stoji 15 minuta, a onda isperite.

Ovaj postupak radite 1 sedmično, a kasnije možete raditi to jednom mjesečno. Pomoći će vam da oporavite vašu kosu i bićete zadovoljni dobijenim rezultatima.

Mrkva je bogata vitaminima, a posebno vitaminom A koji jača vid,. Zato je trebate više konzumirati je rje vitamin A poterban za vid.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: