Objavljeno: 14.06.2013 u 13:33 | Lifestyle, Zabava | Komentara:

Pročitajte legendarno pismo koje je Charlie Sheen poslao ‘mami tinejdžerici’

CBS Summer TCA Stars Party 2007Legendarni Charlie Sheen podivljao je kada je vidio da je Farrah Abraham objavila prepisku njihovih privatnih razgovora.

Naime, još prošlog mjeseca, Farrah Abraham obratila se Charlieju i zamolila ga da se nađu i pokušaju srediti manju ulogu u njegovoj novoj seriji “Anger Management”. Glumac se složio, ali sve je palo u vodu nakon što je ona navodno objavila njihov razgovor.

U Charliejevoj odbijenici stoji:

“Hej, ti očajna gutačice ustajale vodice bezveznjaka.

Ne mogu se sjetiti kada sam ti točno dao dopuštenje da prenosiš bilo koji vid komunikacije između nas dvoje. Čestitam ti što si preživjela lobotomiju, a još veće čestitke na pokušaju snimanja pornića.

Tvoja je kćer zasigurno ponosna na tebe.

Pošalji moj broj u međuzemlje, a ako ti dopuste, prati ga u spomenuti ambis i zatvori vrata iza sebe. Svijet će s olakšanjem odahnuti dok smrad sjećanja na tebe nestaje u nezanimljivoj troposferi jadnika i nula bez života.

A vjerujem da će ti i naplatiti kada vide tvoje transvestitske sise i trodnevnu bradu.

Pozdrav!
CS”

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: