Objavljeno: 15.01.2017 u 11:49 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

PREVARIĆE VAS KAD-TAD: Dva horoskopska znaka kojima jedan partner JEDNOSTAVNO NIJE DOVOLJAN

Za njih nije bitan kvalitet, već kvantitet! Koliko god se trudili da vam veza ne bude monotona, da vaš se*sualni život bude što uzbudljiviji – oni će uvijek tragati za nečim što će im pružiti veće zadovoljstvo, ukoliko je to moguće.

young love triangle

Zbog toga vas upozoravamo na vrijeme! Vodite računa kada započinjete vezu sa muškarcima u znaku Strijelca ili Škorpije, a evo i zbog čega:

STRIJELAC:

Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može da pozove u svako doba! Uglavnom se teško veže za jednog partnera. Strijelčevi idealizuju ljubav i zbog toga uvijek tragaju za savršenom vezom. Kako bi je pronašli, srljaju iz odnosa u odnos, čak i onda kada su zauzeti. Skloni su da istovremeno održavaju više veza. Karakteristično za njih jeste da: ili se žene više puta, ili ostaju neženje. U vezama su veoma nevjerni, a kada je riječ o braku? Možda i mogu biti vijerni, ukoliko im dopuštate po neki flert.

ŠKORPIJA:

Dame, ukoliko ste osjetili simpatije prema muškarcu u znaku Škorpije, ali vam je njihov neodoljiv flert probudio sumnju da biste u vezi mogli biti prevareni, poslušajte šta vam instikt govori – pobjegnite na vrijeme! Škorpija ide iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeta sobom. Avanturističkog je duha, i muškarac u ovom znaku za cilj ima da isproba što više različitih veza i obogati svoje iskustvo. A, vi ne želite da budete samo “još jedna u nizu”, zar ne? Zbog toga nemojte dozvoliti da “padnete” na “romantičnu priču”.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: