Objavljeno: 14.07.2013 u 21:18 | Lifestyle, Moj Dom | Komentara:

Pravi muški ‘mali’ stan s ogromnom terasom (FOTO)

mali-muski-stan

Foto: Delikatissen

Manji stan kojemu je kvadratura terase veća od stambenog, unutarnjeg dijela, stvarno se rijetko viđa. Upravo je takav ovaj stan u Stockholmu, prava mala muška oaza.

Stambeni dio ovoga stana ima 47 kvadrata, a terasa mu se pruža na dodatnih 58 kvadrata.

Živopisno uređenje stana odmah otkriva da je opuštajući atmosferu svojim potrebama prilagodio muški stanar.

U dnevoj sobi pažnju odvlači veliki tamnosmeđi kožni kauč te police za knjige, na čijoj se zadnjem nivou nalazi kolekcija boca od raznih pića.

Dnevni boravak osvijetljen prirodnim svjetlom čini cjelinu s blagovaonicom i moderno opremljenom kuhinjom te vodi prema predivoj i prostranoj terasi.

Dublje u privatnu zonu vodi sivi zid od cigle, koji skriva kupaonicu i vodi do spavaće sobe, gdje udoban krevet okružuju ormari i ostali prostor za pohranu stvari.

Za razliku od zanimljivih detalja koji unutarnji prostor čine vrlo osobnim, u vanjskom dijelu prevladavaju jednostavnost i otvorenost prema ostatku susjedstva, zahvaljujći ogradi od prozirnog materijala.

Foto: Delikatissen

Izvor: Net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: