Objavljeno: 05.07.2017 u 12:07 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Pokušao je preko fejsa da smuva udatu ženu: Ovim riječima ga je žestoko SPUSTILA! (FOTO)

Kada je poslao poruku sa pitanjem: ‘Da li mogu da nekada izađu zajedno?’, nije ni slutio da će dobiti ovakav odgovor. Ali ova žena ima jasne granice kada je udvaranje u pitanju.

varanje (1)

A prepiska je krenula ovako:

“Možda bismo mogli da izađeno nekad?”, pitao ju je. Nju je to najprije zbunilo, a onda mu je odgovorila: “Da nisam udata… Izgledaš kao dobra prilika i mislim to potpuno iskreno”.

“Oh, haha, udata ti”.

“Da. I polaskana. Hvala ti.”.

“U redu, i ja sam u braku, ali ne moramo nikom da kažemo, biće dosta zabavno”.

Poslije njegovog insistiranja, ona je reagovala ovim riječima:

varanje (2)

“Kada sam prošle godine oboljela od kancera, nisam mogla da kažem svojim sinovima (koje sam uvijek štitila) da bih mogla da umrem, i moj muž je morao da ih pogleda u oči i da kaže da sam bolesna. On je sve vrijeme brinuo o meni dok sam imala nekoliko operacija, transfuziju, praznio je vreće za izmokravanje, držao me je za ruke dok sam išla na hemoterapiju i dok sam bila u bolovima. Za to vrijeme jedna pjesma nije izlazila iz moje glave:”Ljubav je dok brineš o nekome dok umire”. Zato te pitam. Ko će brinuti o tebi dok umireš? Sredi se i prestani da mi šalješ poruke”.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: