Objavljeno: 19.08.2013 u 13:17 | Hrana i piće, Lifestyle | Komentara:

Piće koje ‘ubija’ sve tjelesne neugodne mirise

Hrana i piće koje unosimo u organizam značajno utječu na naše zdravlje, raspoloženje, ali i na tjelesne mirise koje izlučujemo bilo znojem, slinom ili velikom i malom nuždom. Želite li biti sigurni da vaša probava funkcionira kako treba te da ćete ukloniti svaku mogućnost lošeg zadaha i neugodnog mirisa znoja okrijepite se ukusnim, zasitnim i vrlo zdravim napitkom na kojem će vam tijelo, ali i partner i prijatelji doista biti zahvalni.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Smoothie napitak koji ubija sve tjelesne miomirise

Planirate li vrijeme provesti u dobrom društvu ili u zagrljaju partnera sigurno želite biti sigurni kako vam sitnice poput lošeg zadaha ili pak neugodnog mirisa znoja, nogu pa čak i mokraće i stolice neće pokvariti savršeni provod. U tome vam svakako može pomoći ovaj ukusni, zdravi i vrlo pametni napitak:

Sastojci:
2 jabuke
4-5 listova svježeg kelja
1 svežanj peršina
1 iscijeđeni limun (sok)
1 komadić đumbira

Priprema:
- Sastojke dobro operite u hladnoj vodi i sve zajedno ubacite u blender
- Ako voće i povrće nije rashlađeno u blender dodajte i nekoliko kockica leda
- Sve dobri izmiksajte, prelijte u čašu i popijte ujutro na tašte ili između obroka

Izvor: Dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: