Objavljeno: 30.10.2017 u 20:14 | Lifestyle, Moj Dom | Komentara:

Ovu caku sa daljinskim NIKO NE ZNA: Uradite ovu jednu stvar i radiće BEZ BATERIJE

Nema stvari koja više nervira od toga kada se lijepo zavalite pred televizorom samo da biste ustanovili da daljinski upravljač neće da radi.

daljinski2

Obično su u pitanju baterije, a daljinski upravljači su prve mete kada nekom aparatu zafali jedna. I sigurno vam nije ni na kraj pameti da sada potežete do radnje samo da biste kupili bateriju, zar ne? Znajte da to ni ne morate, jer sve možete da riješite jednom spajalicom.

Treba da je namjestite u ovakav položaj, kako bi savršeno nalegla na mjesto za bateriju. Time ćete zatvoriti strujno kolo između baterije i komponenti u upravljaču.

daljinski

Jedina mana ove cake jeste to što će daljinski raditi na manjoj voltaži, pa ćete morati da se malo približite televizoru kako biste mijenjali kanale.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: