Objavljeno: 26.04.2017 u 12:05 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Ovo su znakovi da žena želi spavati s vama. Prepoznajte ih!

Nekada su žene jako komplicirane, napisane su mnoge knjige o tome kako ih razumjeti, ali i iščitati što doista žele. I kada kažu NE to je zaista NE. I nemojte ni pomišljati na seks ako vam otvoreno, jasno i glasno to da do znanja.

par-u-krevetu

No, ima i situacija kada muškarac ne prepozna situaciju u kojoj žena pokazuje da je zainteresirana za spolni odnos s njime. Govor njenog tijela može vam otkriti da je ona željna upustiti se u seks s vama.

Dublje diše

Ako je žena uzbuđena i željna seksa, njeno disanje postaje dublje. To je teško iscenirati, zato ako primjetite ovo, uz to da je blizu vas i ramena drži spuštena uz svoje tijelo, to vam je znak da je vjerojatno uzbuđena. Sada je na vama da dalje ispitujete teren. Ako baš nema drugog načina…

Njiše bokovima

Ako primjećujete da vaša djevojka /žena njiše bokovima, vjerojatno vas poziva da se ostavite TV-a, igrica, ili nečeg trećeg što radite i preuzmete inicijativu i vrijeme utrošite zanimljivije.

Dodiruje vas

Vi gledate nogomet, ali ona sjeda pored vas i nježno vas dodiruje po ruci ili nozi. Želi vam odvratiti pozornost od utakmice, ali ne želi to reći na glas.

Započinje razgovor

Poznato je da je dobar razgovor među partnerima itekako dobar afrodizijak. Ako ste rješavali neki problem ili učvrstili neki dogovor ili sl, možda će to biti uvertira u seks.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: