Objavljeno: 14.12.2016 u 21:29 | Lifestyle | Komentara:

OVO JE ŽIVA ISTINA: Naučnici otkrivaju šta se desi sa organizmom ukoliko progutate malo sperme!

Dugoročna studija, koju su izvela dva naučnika iz Austrije došla je do iznenađujućih rezultata. Crno na bijelo, smatra se kao dokazano da sperma OVAKO djeluje na organizam, ukoliko se proguta…

Frank Madeo iTobias Ajzenberg, istraživači Univerziteta Karl-Franzens u Gracu su otkrili da postoji vrlo efikasno oružje protiv starenja. A to čudo zove se sperma!

foto-proguta-1

Rezultati istraživanja iz šest zemalja su upoređeni i rezultati su bili zapanjujući! Razlog zbog kojeg nas seks drži mladima jeste stvar poznata kao spermidin. U muškim sjemenim tečnostima nalazi se u velikim količinama. Spermidin ima prekrasnu sposobnost da obnovi oštećene ćelije i na taj način uspori proces starenja.

Ovim lijekom se mogu liječiti čak i anksioznost i depresija.

Do sada, znali smo da ejakulat obiluje vitaminima i proteinima. Dokaz postojanja spermidina je, sa druge strane, prava senzacija! Pomoću spermidina mogu se izliječiti čak i bolesti poput Alchajmerove i Parkinsonove.

foto-proguta-2

Ajzenberg je siguran: “Ovo je kao da smo pronašli sveti gral protiv starenja. Prekretnica za čovječanstvo!” Kome je odvratno da unese ovako nešto, može probati i sa grejpom, sojom ili žitaricama, koju imaju nevjerovatan učinak protiv starenja. No, na žalost, u daleko manjim koncentracijama od sjemene tečnosti.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: