Objavljeno: 15.08.2017 u 8:04 | Lifestyle | Komentara:

Ove jeseni nosićemo SASVIM DRUGAČIJE farmerke: Niko ih nije očekivao, a obradovaće SVE ŽENE

Već nekoliko sezona se ljudi iščuđuju devojkama, ali i ženama koje nose farmerice pocepane u tolikoj meri da se postavlja pitanje da li ti komadi i dalje zaslužuju da se zovu pantalonama.

farmerke-foto

Zbog njih se prošlog leta postavilo i pitanje da li je pristojno da žena od 45 godina nosi pocepane farmerke baš kao i klinka od 15 i izazvalo žestoke rasprave na našem portalu. Ipak, činilo nam se da ćemo morati da se pomirimo sa tim da više nikada nećemo videti farmerice u jednom komadu, već samo nešto ovako:

A post shared by ÉVA SILVANI (@kimvma) on

I za sve koji su se plašili tog scenarija imamo dobre vesti – ove jeseni nosićemo stare dobre farmerke bez ijedne rupe.

Konačno se vraćamo pravim originalnim farmerkama koje krasi ravan kroj i dubok struk i to bez elastina. I ako nas pitate, biće to pravo osveženje posle hiljadu pocepanih varijacija na temu džinsa.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: