Objavljeno: 18.04.2018 u 18:34 | Lifestyle | Komentara:

Ova 3 horoskopska znaka osuđena su na PROPAST I NESREĆU: Treći znak živi VJEČNU TRAGEDIJU

Sreća nikada nije na njihovoj strani, a taman kada se ponadaju da im je konačno krenulo u životu – desi se totalni krah. Ova tri znaka zodijaka nikako da predahnu, a život im stalno prolazi u borbi na svim frontovima.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

STRIJELAC

Vjetropiri Strijelčevi poznati su po svojoj lijenosti koja je glavni uzrok činjenice da im sve dobre prilike prolete ispred nosa – i to samo zato što ih mrzi da mrdnu i uzmu šta im se nudi.

DJEVICA

Djevica je sklona deluzijama, pa često sebe ubijedi da je pobjednik u situacijama kada je više nego očigledno da je potpuni gubitnik. Potpuno usredsređena na detalje, zanemaruje širu sliku i zbog toga, dok se nakani da krene da radi na ostvarenju svojih planova, prilika joj prođe.

JARAC

Ko je Jarca kleo, nije dangubio. Dok Jarac vrijeme provodi hvaleći se i ubjeđujući druge da može sve, redovno se ispostavi da to ne može. Kada mu prilika isklizne iz ruku što se dešava vrlo često, postaje ogorčen i nesnosan svima u bližoj i daljoj okolini.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: