Objavljeno: 23.11.2017 u 15:08 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

‘Otišao sam tražiti povišicu od šefice – sve je završilo se*som’

Advertisement

Pričekao sam da svi odu prije nego sam prišao šefici. Predložila je da o tome razgovaramo u njezinom uredu… Kasnije se nasmijala i rekla: “Najpametnije je da ovo zadržimo za sebe”

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Mladić je pokleknuo iskušenju i završio u klinču sa svojom šeficom. Sada traži savjet na portalu The Sun, od njihove kolumnistice Dear Deidre jer ima djevojku, a ponovno bi želio se*s sa šeficom.

Ovo je njegova priča, a niže je savjet koji je dobio:

Draga Deidre,

Ostao sam nakon posla kako bi šeficu pitao za povišicu, ali nekako je to završilo se*som u njezinom uredu.

Radim u multinacionalnoj kompaniji i ta žena mi je šefica tri godine. Meni su 22 godine, njoj 31.

Učio sam svoj posao od samog dna pa prema gore i znam da ga radim dobro. U zadnje vrijeme sam preuzeo veće odgovornosti pa mi je otac rekao kako je došlo vrijeme da tražim veću plaću.

Jedno popodne prošlog mjeseca pričekao sam da svi odu prije nego sam prišao šefici. Predložila je da o tome razgovaramo u njezinom uredu.

Objasnio sam joj kako smatram da zaslužujem povišicu, a ona je rekla kako ne želi da napustim tvrtku i složila se da me unaprijedi i da dobijem veću plaću.

Zatim je došetala do stražnjeg dijela stolice na kojoj sam sjedio i stavila ruke na moja ramena. Sagnula se i poljubila me u glavu.

Okrenuo sam se i odjednom smo bili jedno preko drugoga, ljubili smo se i dirali. Vodili smo ljubav na podu njezinog ureda i bilo je nevjerojatno dobro. Kasnije se nasmijala i rekla: “Najpametnije je da ovo zadržimo za sebe.”.

Ja imam djevojku. Njoj je 20 godina i zajedno smo 18 mjeseci, ali se*s nam nije ni približno dobar kao što je bio ovaj sa šeficom.

Inače, moja šefica je u braku i ima sina, ali nekako je ne mogu izbaciti iz glave. Sada sa mnom razgovara samo kada je riječ o poslu i ne znam što misli o meni.

Dio mene osjeća sram zbog toga što se dogodilo, a dio to želi ponoviti.

Naša tvrtka uvijek napravi veliku zabavu za Božić i to je uvijek u nekom lijepom hotelu. Razmišljam da tamo rezerviram sobu i pokušam nagovoriti šeficu da u njoj provede noć sa mnom.

Deidre odgovara:

Vaša šefica zna da bi daljnje intimno druženje ugrozilo i njezinu i vašu poziciju u toj kompaniji. To bi, također, moglo uništiti njezin brak. Ona je u pravu kad vraća stvari između vas na poslovnu razinu.

Umjesto da rezervirate sobu, platite si taksi i ranije otiđite kući, i držite se podalje od pića.

Prihvatite da je to što se dogodilo bilo jednokratno, pogrešno i krenite dalje. Se*s s djevojkom možda nije savršen, ali to nije razlog za preljub.

Sada znate kako se*s može biti dobar pa iskoristite svoje iskustvo sa šeficom i unesite novi život u intimu sa svojom djevojkom. I ona će biti oduševljenija ako joj priuštite više užitka u se*su.

Moj e-letak “Kako uzbuditi ženu u krevetu” (How To Thrill A Woman In Bed) pokazat će vam kako da djevojku više zadovoljite u se*su i osjećate se kao veliki ljubavnik.

Izvor: 24sata.hr

loading...
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: