Objavljeno: 11.07.2014 u 12:53 | Lifestyle | Komentara:

Najljepša ljubavna fotografija koja će vam zasuziti oči

Fotografija ‘Ljubav’ koju je lokalni fotograf Dejan Đurić snimio na ulicama Ivanjice u Srbiji, postala je hit na društvenim mrežama. Pročitajte dirljivu životnu priču skrivenu iza ove iskrene fotografije ispunjene pravom ljubavi

Marica i Branislav Dimitrijević (Foto: Dejan Đurić)

Marica i Branislav Dimitrijević (Foto: Dejan Đurić)

Stariji par s viralne fotografije, koji se drži za ruke je bračni par iz sela Ravna gora. Marica i Branislav Dimitrijević u braku su 53 godine, piše 24sata.rs.

Branislav (78) je prije dvije godine oslijepio, a supruga Marica o njemu brine s istom dozom ljubavi kao i prvog dana.

‘Nije nam lako, ostali smo sami i stari na selu. Djeca su otišla svojim putem. Ali lijepo nam je kad smo zajedno. Djeco moja, ako ima ljubavi ima svega’, kaže 71-godišnja Marica.

“Pogriješila bih kad bi se žalila. Dajem ljubav, ali je i dobivam zauzvrat. Bilo je trenutaka i kada se malo zavadimo, živi smo ljudi, ali sve je to bezazleno, kratkog daha… Pobjedi ljubav na kraju”

‘Dovoljan je samo topli stisak ruke i već vam je bolje, znate da je netko tu da brine o vama. Zaboravili smo da se volimo i poštujemo. Djeco moja to je najvažnije’, dodaje Marica.
Ona dodaje i da joj se Branislav uvijek sviđao. ‘Kad me uzeo bila sam nesigurna, razmišljala je li ljubav u pitanju ili zato što sam bila tu blizu u susjednom zaseoku’, kaže Marica puna pozitivne energije.

‘Pogriješila bih kad bi se žalila. Dajem ljubav, ali je i dobivam zauzvrat. Bilo je trenutaka i kada se malo zavadimo, živi smo ljudi, ali sve je to bezazleno, kratkog daha… Pobjedi ljubav na kraju. I to je moja poruka vama djeco, volite se jer ljubav može da prebrodi sve nedaće’, rekla je Marica.

marica-i-branislav-dimitrijevic

Dimitrijevići imaju dvije kćeri, četvoro unučadi, jednu praunuku, a još jedno praunuče je na putu. ‘Stigle nas godine i Brana mi je nešto bolestan, ali smo sretni zbog djece. Neka su nam zdrava i zadovoljna.

Oni su plod naše ljubavi’, zadovoljno završava priču Marica jer žuri Branislavu spremiti ručak. Obradovat će ga, kaže, njegovim omiljenim jelom.

Izvor: zadovoljna.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: