Objavljeno: 22.02.2017 u 9:00 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

NAJBOLJI PRIRODNI AFRODIZIJAK: Kada ga popiju žene ne mogu prestati, a ni muškarci …

Ovo je stari recept koji se prenosi godinama sa generacije na generaciju i svi ga samo hvale. Tajna njegove efikasnosti je u suhom grožđu, dok njegove bobice sadrže agrinin koji je ključna hranljiva materija za tretiranje erektilne disfunkcije.

kasa

Ovaj recept znatno povećava šansu žena da zatrudne, a sve to zbog poboljšanog kvaliteta spe*matozoida kod muškaraca.

On takođe povećava cjelokupnu energiju, a originalni recept porijeklom iz Indije se sastoji od suhog grožđa, mlijeka i malo šafrana.

Recept i način konzumiranja

Dobro operite 30 grama suhi grožđica, skuhajte ih u neoštećenoj emajliranoj posudi sa 200 ml mlijeka i na kraju dodajte malo šafrana.

U početku pijte ovu količinu 3 puta dnevno, a zatim povećajte količinu suhog grožđa po 50 grama. Ubrzo će nestati svi sek*ualni problemi.

Izvor: Webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: