Objavljeno: 27.06.2017 u 7:50 | Ideje i Savjeti, Moj Dom | Komentara:

Ovo je NAJJEDNOSTAVNIJI TRIK kojim ćete se riješiti KOMARACA I MUHA u kući i napolju!

Svi volimo proljeće i ljeto, ali mrzimo muhe koje dolaze zajedno s ova dva nevjerojatna godišnja doba.

muhe

Muhe mogu biti prilično neugodnE i što više mi mašemo rukama, više se čini da lete oko nas. Životni vijek muhe je oko 30 dana, što nije baš dugo, ali problem je u tom razdoblju neprestano množenje i povećanje broja. Posljedično, kako neki umiru, rađaju se novi, zbog čega je nemoguće uživati u predivnom vremenu vani. Ako ste mislili da je nemoguće riješiti se muha, u krivu ste.

Postoji jednostavan i učinkovit način za uklanjanje ovih neugodnih parazita, kako iz vašeg doma tako i izvan istog. Imamo savršeno rješenje za vaš problem štetnika – 100% učinkovit, prirodan i jednostavan način uživanja u ljetnim danima bez muha koje zuje oko vaših ušiju.

Idealan recept za ovo jesu LIMUN I KLINČIĆI.

Naime, klinčići i njihovi mirisi odbijaju muhe vrlo učinkovito, ali ako dodate limun u mješavinu prirodni miris koji odbija će biti još jači.

Trebat će vam limun i nekoliko klinčića. Prvo skuhajte polovinu limuna i stavite klinčiće u celulozu. Samo stavite ovaj lijek na stol na kojem sjedite i muhe više neće zujati oko vas.

Izvor: infosavjetnik.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: